Μικρο – αντικείμενα που πρέπει να έχουν τα single σπίτια

Το σπίτι σας είναι μικρό, αλλά θέλετε να έχετε όλα τα απαραίτητα σημάδια για να μην νιώσετε ποτέ ότι ασφυκτιάτε και δεν είστε άνετοι;

Πουφ – Διακοσμητικό και πρακτικό

Μην υποτιμάτε την χρησιμότητα του πουφ. Είναι ένα από τα πιο χρηστικά αντικείμενα στα οποία μπορούν να καθίσουν όσοι καλεσμένοι δεν χωράνε στον καναπέ ή σε κάποιο άλλο έπιπλο. Αν δεν θέλετε να φαίνονται μπορείτε να τα αποθηκεύσετε κάτω από το τραπέζι.

Ραφάκια στον τοίχο

Όταν το κομοδίνο δεν φτάνει για να τοποθετείτε τα πράγματά σας, καρφώστε ραφάκια. Αποδεικνύονται πολύ λειτουργικά και εξοικονομούν χώρο.

Ένας μεγάλος καθρέπτης είναι in fashion

Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός μεγάλου χώρου απλά τοποθετήστε έναν καθρέφτη σε κάποια γωνιά για να προκαλέσετε αντανάκλαση του φωτός.

Καλάθια ψάθινα για τα περιοδικά

Τα μεγάλα καλάθια χωράνε πολλά από τα προσωπικά σας αντικείμενα και μπορούν να σας οργανώσουν τον χώρο σας, πετώντας εκεί πολλά πράγματα. Έπειτα, είναι συνήθως βαθιά και δεν φαίνεται το περιεχόμενό τους.

Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κρεβάτι

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που μπορεί να εξοικονομήσει αρκετό από τον χώρο σας, διαμορφώνοντας το έπιπλο του κρεβατιού σας έξυπνα.

Writen by admin