Επιλέξτε χάρτινες σακούλες συσκευασίας για οικολογία και αξιοπιστία

Από τις καθημερινές μας αγορές για το σπίτι, κάποια προϊόντα περιέχουν χημικές ουσίες που πιθανόν να είναι επιβαρυντικές για το περιβάλλον και τη γενικότερη υγεία. Ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα είναι οι πλαστικές σακούλες, τα χρώματα, τα βερνίκια, τα αποσμητικά χώρου και πάει λέγοντας.

Ξεκινήστε την εκστρατεία προστασίας του υδροφόρου ορίζοντα επιλέγοντας πλαστικές σακούλες συσκευασίας, είτε είστε επιχείρηση και κάθε μήνα παραγγέλνετε τα προϊόντα συσκευασίας σας είτε διατηρείτε ένα νοικοκυριό και θέλετε να συμμετέχετε και εσείς σε πράσινες πολιτικές.

Χαρτί – Τι να προσέχετε

Ύστερα από έρευνες έχει προκύψει ότι ένας μέσος άνθρωπος (οι εργαζόμενοι σε μεγαλύτερο βαθμό) πετάνε περίπου 80 κιλά χαρτί ετησίως. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτού του χαρτιού είναι υψηλής ποιότητας παραγόμενο από εξαιρετικούς πόρους της φύσης.

Για να περιοριστεί αυτή η σπατάλη, εκτός από την ανακύκλωση υπάρχουν εταιρείες με χάρτινες σακούλες συσκευασίας για όλους τους επαγγελματικούς χώρους όπως είναι ένας φούρνος, τα fast food, τα ψητοπωλεία κ.α.

Χάρτινες σακούλες από αυτούς που ξέρουν

Οι χάρτινες σακούλες είναι μια πλέον οικολογική λύση που έχει αναπτυχθεί με βάση την εμπειρία, την ποιότητα από τις καλύτερες πρώτες ύλες και την αμεσότητα στην παράδοση.

Όλες οι διαστάσεις που απαιτεί η σύγχρονη αγορά στις διάφορες ποιότητες χαρτιού είναι στην διάθεσή σας, προκειμένου να μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Σε τι ξεχωρίζουν οι χάρτινες σακούλες συσκευασίας μας; Στην ποιότητά τους, στην αποτελεσματική συντήρηση των τροφίμων που αποθηκεύουν αλλά και στην αισθητική που θέλει κάθε επαγγελματίας να προσφέρει στο πελατειακό κοινό. Από ειδικό γραφιστικό τμήμα δημιουργούνται προσχέδια, τα οποία επιτυγχάνουν έναν ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής, ενώ παράλληλα είναι προσεγμένα ώστε τα χρώματα να μην έχουν χημικά, συμβάλλοντας στην υγιεινή.

Writen by admin